Pārsteidzoša veiksme piemeklē Dubaijā avarējušās lidmašīnas pasažieri
Kadars, kurš jau sasniedzis pensionēšanās vecumu, sākumā nespēja noticēt savai veiksmei, bet tagad uzskata to par Dieva svētību.
Pasaulē
2016. gada 11. augusts, 12:09

Pārsteidzoša veiksme piemeklē Dubaijā avarējušās lidmašīnas pasažieri

Jauns.lv

Neticama veiksme piemeklējusi kādu vīrieti, kuram nācās piedzīvot aviokompānijas "Emirates" lidmašīnas avāriju Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) lielākajā pilsētā Dubaijā.

"The New York" times raksta, ka Mohameds Bašīrs Aduls Kadars īsi pirms iekāpšanas neveiksmīgajā reisā nopirka loterijas biļeti un, kā izrādās, sešas dienas pēc katastrofas laimēja vienu miljonu ASV dolāru (896 980 eiro).

"Es teicu: "Nejokojiet!" Viņi teica: "Jā, tu esi uzvarētājs!" - laimīgās dienas notikumus atceras Kadars.

62 gadus vecais indietis, kuram Dubaijā ir bizness, loterijas biļešu pirkšanu jau bija padarījis par ieradumu. Tieši 17. biļete viņam kļuva par laimīgo. "Esmu strādājis Dubaijā 37 gadus un vienmēr esmu jutis, ka tā ir mana valsts. Es dzīvoju vienkāršu dzīvi un ir pienācis laiks iet pensijā. Jūtu, ka Dievs man devis otro dzīvi, jo es izdzīvoju lidmašīnas avārijā un tiku svētīts ar šo naudu."

Kadars sacīja, ka viņš plāno atgriezties Indijā, kur grib meklēt darbu, kas saistīts ar palīdzēšanu citiem. "Ja jūs vaicājat par maniem plāniem, es noteikti gribu palīdzēt bērniem Keralā [štats Indijas dienvidos], kuri ir mazāk veiksmīgi par citiem un viņiem ir nepieciešama finansiāla un medicīniska palīdzība," sacīja veiksminieks.


Kā ziņots, pagājušajā nedēļā lidostā Dubaijā nosēšanās laikā avarēja aviokompānijas "Emirates" lidmašīna, kas bija ceļā no Indijas uz AAE. Par laimi, lidmašīnas pasažieriem izdevās evakuēties vien dažas minūtes pirms gaisa kuģī notika eksplozija.

Kasjauns.lv/Foto: AP/LETA/Scanpix

Tēmas