Matemātikas skolotājs, kurš aizbēga ar 15 gadus veco skolnieci, atradis piemērotāku sirdspuķīti
Džeremijam un Keisijai esot līdzīga mūzikas gaume, turklāt viņš liekot meitenei smieties.
Pasaulē
2016. gada 23. augusts, 18:39

Matemātikas skolotājs, kurš aizbēga ar 15 gadus veco skolnieci, atradis piemērotāku sirdspuķīti

Jauns.lv

33 gadus vecais matemātikas skolotājs Džeremijs Forests, kurš 2012.gadā nonāca Eiropas ziņu virsrakstos pēc tam, kad aizbēga kopā ar savu toreiz 15 gadus veco skolnieci Meganu, sācis attiecības ar savam vecumam atbilstošu sievieti, vēstī britu mediji. 

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Tiek ziņots, ka Forests pirms trim mēnešiem vietējā klubā iepazinies ar 29 gadus veco Keisiju un kopš tā laika ar viņu satiekas. 

Forests, kurš pēc iznākšanas cietumā kļuvis "roķīgāks", pieķerts, vietējā veikalā, kopā ar Keisiju pērkot alkoholu. Izskanējis arī, ka bijušais skolotājs un cietumnieks pastāstījis jaunajai draudzenei par savu pagātni un abi šobrīd pat plāno bērniņu. 

Abi satikušies vietējā klubā un viņus sasaistījusi kaisle pret rokmūziku. 

Britu tabloīdi vēstī, ka Forests pēc iznākšanas no cietuma, kurš viņš pavadīja divus gadus, arī nomainījis imidžu - kļuvis roķīgāks, uztaisījis tetovējumus un nospēlējis rokkoncertu tuvējā krogā. 

Kasjauns.lv vairākkārt ziņojis par pusaudzes Meganas un viņas matemātikas skolotāja Džeremija Foresta mīlas peripetijām, kuru noslēgums bija visai skumjš abiem: skolotājam par attiecībām ar nepilngadīgu skolnieci piesprieda piecarpus gadus cietumā, un Meganas sirds tamdēļ lūza neskaitāmās driskās.

Kad tiesas zālē apsūdzēto roku dzelžos aizveda, 16 gadus vecā Megana aizgūtnēm raudāja, klusām lūdza viņam piedošanu un arī zvērēja savu pirmo mīlestību sagaidīt iznākam no cietuma.

Pirms tam izskanēja ziņas, ka arī Megana sākusi satikties ar sava vecuma puisi. 


Kasjauns.lv/Foto: Vida Press, Facebook; EPA/LETA

Tēmas