Maznozīmīgs strīds imigrantu centrā pāraug nekontrolējamā vardarbībā. VIDEO
Imigranti nenogurstoši uzbruka viens otram, liekot lietā kulakus un visu kas gadījās pa rokai, tajā skaitā krēslus, galdus un somas.
Pasaulē
2016. gada 25. augusts, 14:00

Maznozīmīgs strīds imigrantu centrā pāraug nekontrolējamā vardarbībā. VIDEO

Jauns.lv

Mutisks strīds starp bēgļiem imigrantu centra uzgaidāmajā telpā Dortmundē pārauga vardarbībā. Vācijas mediji šo incidentu mēģināja noklusināt, bet internetā nopludinātais video atklāj notikumus, kuri sākotnēji tika slēpti no sabiedrības. Imigranti nenogurstoši uzbruka viens otram, liekot lietā kulakus un visu, kas gadījās pa rokai, tajā skaitā krēslus, galdus un somas. Centra darbinieki centās izjaukt strīdu, bet visi pūliņi bija veltīgi.

Šādas ainas Vācijā jau kļuvušas par ikdienu, jo visi bēgļu centri ir pārslogoti un vadošās iestādes netiek galā ar pieaugošo imigrantu skaitu. Policija joprojām izmeklē grautiņa iemeslu un pieļauj, ka strīds sācies par sīkumiem. Noskaidrots, ka vainīgie ir 14, 15 un 20 gadus veci bēgļi. Viņi nodarījuši miesas bojājumu vairākiem citiem centra apmeklētājim. Cietušo vidū ir 3 vīrieši un sieviete. Agresori tika aizturēti, bet vēlāk atbrīvoti bez apsūdzībām un soda naudas piespriešanas.

Cietušos ārstēja vietējā slimnīcā.

Jau ziņots, ka pērn Vācijā kopumā ieradās 1,1 miljons patvēruma meklētāju, savukārt šā gada janvārī Vācijā ieradās vēl 91 674 patvēruma meklētāji.

Bēgļu izdarības imigrantu centrā - video:
Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmums no video