Slēptā kamera nofilmē drausmīgu miesnieka nežēlību pret dzīvniekiem kautuvē (16+)
36 gadus vecais lopkautuves darbinieks jomā strādā jau divdesmit gadu.
Pasaulē
2016. gada 30. augusts, 14:22

Slēptā kamera nofilmē drausmīgu miesnieka nežēlību pret dzīvniekiem kautuvē (16+)

Jauns.lv

(Brīdinām – kadri var sagādāt nepatīkamas emocijas!) Ar desmit mēnešu cietumsodu Kroņa tiesa Lielbritānijā sodīja 36 gadus veco kautuves darbinieks Antoniju Bagšavu. Pēc tam, kad tiesa redzēja slepenās kameras uzņemto video, šo cilvēku nevarēja atzīt par nevainīgu noziegumā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Viņš strādāja lopkautuvē Līkā, Stafordšīrā. Kautuve pati par sevi nozīmē vietu, kur dzīvnieku dzīvībai pienāk gals, taču šis miesnieks cūkas un aitas pirms nogalināšanas vēl arī „paspīdzina” – triec dzīvniekus pret sienu un metāla konstrukcijām, sper ar kājām un rauj aiz galvas. Bagšavs skaitās „pieredzējis darbinieks”, kurš savā „karjerā” nogalinājis vairākus desmitus tūkstošus gaļas dzīvniekus, vēstī britu mediji. Kā miesnieks Bagšavs strādājis 20 gadu.

Kā lēš dzīvnieku aizstāvji, brutālā izturēšanās pret lopiem notikusi vismaz astoņu mēnešu garumā sākot no 2014.gada. Pēc iegūtiem neapstrīdamiem pierādījumiem, nežēlīgajam miesniekam piespriesti 10 mēneši cietumā, kā arī aizliegums 15 gadus strādāt lopkopībā; viņš arī nedrīkstēs turēt mājdzīvniekus.

Tā miesnieks Antonijs „strādā” lopkautuvē:

 

Kasjauns.lv/Foto: Caters/Scanpix/LETA