Šausmīga pašnāvība uz tilta Maskavā. Viņš pārdomāja, bet bija par vēlu... VIDEO
Svešiniekam izdevās jaunieti pārliecināt, ka pašnāvību nevajag, un abi sāka virzīties lejup pa tilta konstrukcijām. Diemžēl no traģiskām beigām neizbēga.
Pasaulē
2016. gada 6. septembris, 13:55

Šausmīga pašnāvība uz tilta Maskavā. Viņš pārdomāja, bet bija par vēlu... VIDEO

Jauns.lv

22 gadus vecs jaunietis zaudēja dzīvību, krītot no Krimas tilta Maskavā. Notikušo nofilmējis aculiecinieks, tilta pakājē bija sapulcējies ļaužu pūlis.

Kādam cilvēkam, kurš uzlīda tilta konstrukcijās ar mērķi pārliecināt jaunieti nelēkt lejā, izdevās plāns, un pēc visai garām pārrunām abi uzmanīgi sāka virzīties lejup pa tilta balstu. Potenciālā pašnāvnieka vārds netiek atklāts, taču zināms, ka viņš bijis manāmā alkohola reibumā - to var redzēt arī īsajā videomateriālā. Brīdī, kad abi cilvēki apņēmīgi sāk kāpt lejā, jaunietim kaut kas samisējas, un viņš krīt nost no konstrukcijas, pēdējiem spēkiem tomēr vēl cenšoties nonākt drošībā. Tas liecina, ka jaunais cilvēks bija pārdomājis un tīšuprāt mirt vairs nevēlējās, tomēr no nāves viņam neizdevās izbēgt.

Viņš nokrita uz tilta braucamās daļas. Nāve bija momentāna - jaunietis lauza kaklu.

Policijā sākta izmeklēšana par notikušo.

Krimas tilts pār Maskavas upi būvēts no metāla un ir 668 metrus garš. Tilta braucamās daļas platums ir 24 metri, satiksmei notiektot sešās joslās. Pašnāvības uz Krimas tilta fiksētas arī iepriekš.

Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmums no video