Maskavā smagā avārijā iekļuvis Putina svītas BMW. VIDEO
Putina šoferis miris notikuma vietā.
Pasaulē
2016. gada 7. septembris, 14:59

Maskavā smagā avārijā iekļuvis Putina svītas BMW. VIDEO

Jauns.lv

Krievijas prezidenta Vladimira Putina BMW markas automašīna iekļuvusi letālā avārijā Maskavā, vēstī "Mail Online", norādot, ka Putins sadursmes brīdī nebija automašīnā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Frontālās sadursmes laikā dzīvību zaudējis Krievijas prezidenta šoferis. Tiek norādīts, ka avārija notika jau 2.septembrī, taču informācija par to medijos publicēta vien pēc dažām dienām. 

Krievijas mediji pēc notikušā ziņojuši, ka bojāgājušais ir Putina "mīļākais šoferis". 

Sākotnējā informācija liecina, ka sadursme notikusi ar "Mercedes" markas automašīnu, kura pēkšņi izbraukusi pretējā joslā. 

Putina šoferis nomiris notikuma vietā, bet "Mercedes" vadītājs ar smagām traumām nogādāts slimnīcā. 

Internetā publicēti arī novērošanas kameru uzņemtie kadri no notikuma vietas. 

Baisās avārijas izraisītājs - 38 gadus vecais "Mercedes" vadītājs Jans Kamilovs esot pamodies no medikamentozās komas un Krievijas medijam "MK" pastāstījis savu versiju par traģisko avāriju. 

Jans neesot avarējušās automašīnas īpašnieks, tā ir viņa darba mašīna. Liktenīgajā dienā vīrietis ģimenes problēmu dēļ steidzis mājās, pārsniedzis ātrumu un nenovaldījis spēkrata stūri, kā rezultātā izbraucis pretējā braukšanas joslā. Pēc avārijas viņš nogādāts reanimācijā. 

"Es centīšos darīt visu iedomājamo un neiedomājamo, lai palīdzētu ģimenei. Es saprotu, ka cilvēku nevar augšāmcelt," sacījis Jans. 

Vīrietis esot pilnībā atzinis savu vainu un ir gatavs segt Krievijas prezidenta lietu pārvaldei radītos zaudējumus, tāpat Jans esot gatavs maksāt morālo kompensāciju bojāgājušā šofera dēlam. 

Pret vīrieti šobrīd ierosināta krimināllieta. 

Kasjauns.lv/Foto: ekrānšāviņš no video