Pretīgi! Eksperimentā atklāj, kā viesnīcu darbinieki mūs neganti māna. VIDEO
Autori uz palagiem uzpūta neredzamu un viegli nomazgājamu krāsu, kas ļāva viņiem atmaskot trīs visai dārgu viesnīcu darbinieku neizdarības.
Pasaulē
2016. gada 15. septembris, 07:39

Pretīgi! Eksperimentā atklāj, kā viesnīcu darbinieki mūs neganti māna. VIDEO

Jauns.lv

Šokējoša izmeklēšanā atklāts, ka dažas viesnīcas pēc viesu izrakstīšanās nenomaina gultas veļu un nākamajam viesim nodod numuriņus ar vizuāli tīriem, taču nenomainītiem palagiem. Izrādās, ka tā dara arī lepnās naktsmītnēs. 

Atjautīgo eksperimentu veikuši medija "Inside Edition" žurnālisti, kuri nakšņoja deviņās dažādās viesnīcās Ņujorkā. Viņi atklāja, ka trijās naktsmājās darbinieki pēc viesa izrakstīšanās nenomainīja gultas veļu. 

Eksperimenta autori viesnīcā "Marriott Residence Inn" Manhetenā uz palagiem izsmidzināja līdzekli, kurš ir viegli nomazgājams un redzams tikai ar ultravioletās gaismas palīdzību. "Es šeit gulēju," bija teikts trafaretā, kam autori uzsmidzināja līdzekli. 

Žurnālisti pēc numuriņā pavadītas nakts izrakstījās no viesnīcas un tajā pašā dienā ar citu vārdu rezervēja to pašu istabu, kur arī atklāja, ka uzraksts joprojām ir uz palagiem. 

Līdzīgu situāciju viņi atklāja arī "The Candlewood Inn & Suites" Taimskvērā, kā arī "La Quinta Inn & Suites" pie Centrālparka. 

"Mariott" menedžeris, kuru žurnālisti pasauca uz istabu, gan uzstāja, ka veļa tiek mainīta pēc katra viesa. "The Marriott Corporation" atvainojās un norādīja, ka šo atklājumu uztver kā ļoti nopietnu. 

Arī pārējo pieminēto viesnīcu pārstāvji norādīja, ka viņu prioritāte ir augsti kvalitātes standarti, un notikušais viņus ir pamatīgi satraucis. Tāpat viesnīcās esot veikta iekšējā izmeklēšana. 

Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmums