Maza meitenīte pūlas pamodināt mammu, kura heroīnu pārdozējusi guļ veikalā uz grīdas. Šokējošs VIDEO
Pasaulē
2016. gada 22. septembris, 14:37

Maza meitenīte pūlas pamodināt mammu, kura heroīnu pārdozējusi guļ veikalā uz grīdas. Šokējošs VIDEO

Jauns.lv

(Brīdinām: video var šķist emocionāli traumējošs.) Video nofilmēts kādā lielveikalā Masačūsetsas (ASV) štatā. 36 gadus vecā sieviete identificēta kā Mendija Makgovena, un viņai šobrīd draud bērna aprūpes tiesību atņemšana.

Kā vēsta ārzemju mediji, sieviete bija lietojusi heroīnu un atslēgusies lielveikalā – tieši ejā, kur plauktos izvietotas rotaļlietas. Makgovenas divus gadus vecā meitiņa pūlas māti vest pie samaņas. Bērns raustīja mātes roku un žēlojās. Vēlāk sievietes somā atrasti priekšmeti, kas liecina, ka viņa lietojusi heroīnu.

Lorensas pilsētas policijas priekšnieks ASV televīzijas kanālam „Fox 25” pastāstīja, ka „ir ļoti nepatīkami redzēt tādu atkarības fāzi, ka māte nav pat spējīga parūpēties par savu bērnu, pametot savu meitu pavisam neaizsargātu”. Saskaņā ar televīzijas rīcībā esošo informāciju, Mendija Makgovana lietojusi vai nu heroīnu, vai fentanilu.

36 gadus vecā sieviete šobrīd atrodas apcietinājumā, un viņai, visticamāk, tiks piemērots arī naudassods. Zināms, ka Makgovana paziņojusi, ka nebija pārdozējusi narkotikas, bet gan vienkārši aizmigusi.

Šis nav pirmais gadījums, kad amerikāņus satriec publiskoti attēli, kuros redzami smagu atkarību mākti cilvēki ar bezpalīdzīgiem mazuļiem blakus. Kasjauns.lv jau vēstīja par 50 gadus veco Rondu Paskeku un viņas partneri, kuri abi bija „atslēgušies” automašīnas salonā, aizmugurē esot viņas mazbērnam , mazam puisēnam.

Tapis zināms arī tas, ka zēna vecmāmiņa, kura redzama attēlā pārlietojusies narkotikas, tika pie aizbildniecības pār bērnu tikai sešas nedēļas pirms šī incidenta. Amatpersonas, vaicātas, kāpēc atkarību mocītajai sievietei vispār piešķirta aizbildniecība, norādīja, ka lēmuma pieņemšanas brīdī nebija nekādu pierādījumu, kas liecinātu par sievietes problēmām ar narkotikām.


Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmums no video

Tēmas