Turīgu pensionāru nelegālās auto sacīkstes Floridā beidzas letāli. VIDEO
Bagātā pensionāra, auto entuziasta 61 gadu vecā draudzene, redzot sava mīlnieka izraisīto avāriju, izvēlējās bēgt no policijas.
Pasaulē
2016. gada 23. septembris, 14:53

Turīgu pensionāru nelegālās auto sacīkstes Floridā beidzas letāli. VIDEO

Jauns.lv

Pagalam traģiskas izvērtās kāda Floridas bagātnieku pārīša vakara izklaides pludmalē. Pēc jestras iedzeršanas tikuši manāmā alkohola reibumā, viņi sēdās katrs pie sava sporta auto stūres, lai pēcāk pa šoseju, pārsniedzot ātrumu, dotos mājup.

Iereibušajam pārītim tieši ceļā ar savu darba auto pagadījās kāds 82 gadus vecs kungs, kuram neizbēgamajā frontālajā sadursmē izdzīvot nebija lemts.

Pēc iedzeršanas un uzdzīves Delrejas pludmalē, Floridā, 60 gadus vecais veselības klubu ķēdes īpašnieks Rodžers Vitenberns sēdās pie sava glaunā, dzeltenā „Lamborghini” markas sporta auto stūres. Viņa draudzene - 61 gadu vecā Patija Anna Makvigina - tikmēr ieņēma vietu identiskas krāsas „Porsche” un abi kopā traucās mājup pa federālo šoseju.

Tikmēr mājās ar savu „Buick” markas darba auto devās arī 82 gadus vecais šoferis Džeralds Smits.

Frontāla sadursme beidzas ar nāvi

Trīs automašīnām bija lemts satikties krustojumā, taču Vitenberns, pārsniedzot ātrumu un esot alkohola reibumā, nenovaldīja savu jaudīgo „Lamborghini”, ietriecoties Smita vadītās automašīnas priekšā. Dzeltenā „Lamborghini” vadītājs trieciena rezultātā tika izsviests no sava auto, taču sadursmē izdzīvoja. 82 gadus vecais Smits nomira drīz pēc nokļūšanas slimnīcā, ziņo ASV medijs Palmbeachpost.com.

Vaininieka draudzene bēg no notikuma vietas

„Gaidīju viņu mājās un jau biju pagatavojusi vakariņas. Kamēr neesmu redzējusi viņa mirstīgās atliekas, šķiet, ka viņš vienkārši ir pagaisis,” medijiem pastāstīja satriektā Džeralda Smita dzīvesbiedre Eloise.

Tikmēr bezatbildīgā Rodžera Vitenberna draudzene Patija pēc sadursmes pameta savu „Porsche” kādā stāvlaukumā un metās bēgt no policijas. Likumsargi iereibušo kundzi pēcāk atrada slēpjamies Vitenberna greznajā mājā, netālu no Delrejas pludmales. Sieviete atteicās sniegt policistiem oficiālu liecību par notikušo.

Jaudīgā „Lamborghini” un „Buick” frontālās sadursmes sekas

Izmeklētāji pagaidām notikušo skaidro ar Vitenberna sēšanos pie stūres reibumā un ātruma pārsniegšanu. Tikmēr nogalinātā Džeralda Smita kolēģi ir satriekti par notikušo un izsaka līdzjūtību vecā vīra atraitnei.


Kasjauns.lv/Foto: ekrānuzņēmumi no video /Video: Youtube