Kobzonam sūras dienas: dziedātājs neveiksmīgi zaudējis 25 miljonus dolāru
Aizņēmējs ij negrasījās atdot Kobzonam 25 miljonus dolāru.
Pasaulē
2016. gada 27. septembris, 14:00

Kobzonam sūras dienas: dziedātājs neveiksmīgi zaudējis 25 miljonus dolāru

Jauns.lv

Krievijas estrādes zvaigznes Josifa Kobzona pāridarītājs - uzņēmējs, kas aizņēmās 25 miljonus ASV dolāru, kurus ij negrasījās atdot atpakaļ, pavadīs sešus gadus kolonijā, vēstī Krievijas mediji. 

Izskanējis, ka Kobzons uzņēmējam Vagifam Peisahovam vairākos piegājienos aizdevis 25 miljonus, bet Peisahovs tos notriecis kārtīs. 

Uzņēmējs no Kobzona aizņēmies jau 2013.gadā, kad Krievijas mediji rakstīja - abi darījuma partneri naudas nodošanai tikušies viesnīcā "Pekina" un Kobzona vasarnīcā. Laiks pagāja, taču aizņēmējs nav varējis norēķināties ar mākslinieku, jo visu naudu notriecis kārtīs. 

Kobzons, sapratis, ka parādu viņam neviens neatdos, vērsās policijā, pēc kā Peisahovu aizturēja un nogādāja īslaicīgās aizturēšanas izolatorā. 

Izmeklētāji uzskata, ka uzņēmējs, kurš vairākkārt jau aizņēmies naudu no Kobzona biznesa attīstīšanai, jau pašā sākumā zināja, ka negrasās parādu atdot. Viņa advokāti gan apgalvo, ka astoņus miljonus dolāru uzņēmējs Kobzonam jau atdevis. Tāpat Kobzonam piedāvāts pārņemt uzņēmēja veikalu parāda dzēšanas labad, taču pirmdien tiesa vienalga atzina Peisahova vainu krāpšanā lielos apmēros. 

Uzņēmējam piespriesti seši gadi kolonijā. 

Kasjauns.lv/Foto: ITAR-TASS/Scanpix/LETA

Tēmas