Realitātes šova producente stāsta par Donalda Trampa vulgaritāti
Ketrīna Vokere ar nepatiku atceras filmēšanās laiku kopā ar Donaldu Trampu.
Pasaulē
2016. gada 4. oktobris, 23:47

Realitātes šova producente stāsta par Donalda Trampa vulgaritāti

Jauns.lv

Bijušie realitātes šova "The Apprentice" dalībnieki un darbinieki ASV Republikāņu partijas Baltā nama kandidātu Donaldu Trampu apsūdzējuši par vulgāriem komentāriem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ziņu aģentūra "Associated Press" intervējusi vairāk nekā 20 cilvēku, kuri Trampa uzvedību pret sievietēm raksturoja kā rupju un nepiedienīgu, atceroties uzņēmēja komentārus par sieviešu ķermeņiem un krūšu izmēriem. Savukārt ar vīriešu kārtas darbiniekiem viņš esot sācis sarunas par to, ar kurām klātesošajām sievietēm viņi gribētu pārgulēt.

Bijusī šova producente Ketrīna Vokere un astoņi bijušie šova darbinieki atklāja, ka Tramps reiz pievērsa īpašu uzmanību kādas sieviešu kinooperatores izskatam, liekot viņai justies neērti.

Lai arī dažiem no šova dalībniekiem Tramps šķita profesionāls un pieklājīgs, kāds bijušais darbinieks atklāja, ka liela daļa Trampa komentāru tika nofilmēti, taču vēlāk tos izgrieza un nepārraidīja.

"Ja sarunas laikā iestājās pauze, viņš paskatījās uz kādu no sievietēm un teica: "Tu šodien ļoti labi izskaties. Man patīk tava kleita." Tad viņš vērsās pie kāda vīriešu kārtas darbinieka un jautāja: "Vai tu ar viņu negribētu pārgulēt?" Un tad visi tikai pasmējās. To sarunu varēja nofilmēt 10-12 kameras, un tāpēc visi saprata, ka viņam ir pilnībā vienalga," stāstīja bijušais darbinieks.

Prezidenta amata kandidāta preses sekretāre Houpa Hiksa apsūdzības noliedza, sakot, ka bijušie darbinieki izgudrojuši nepamatotas apsūdzības, lai iegūtu publicitāti.

Telekanāls NBC, kurš pārraida šovu "The Apprentice", noraidīja lūgumu sniegt komentārus.

LETA/Foto: AP/Scanpix/LETA

Tēmas