Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
15 komentāri
Sakārtot:
Jo
8. jūnijā 12:59
Lai pie tāda ķermeņa svara no glāzes vīna - hercogiene nekad nebūtu redzēta iereibusi, viņai pa klusam regulāri jāradina ķermenis pie alkohola. Piem. es nedzēru, un svars ievē.rojāmi lielaks nekā viņai, bet iedodiet man glāzi vīna, un redzēsies mani maigi peldam. Savukārt jaunībā, kad šad tad tusos un krogos iedzēru, baltvīna glāze lielu skādi nedarīja. Tātad - lai uzturētu sevi formā, hercogiene pa klusam dzer, ēd godži ogas un dārzeņus.
medele
8. jūnijā 14:09
Patīkamas personības - inteliģents un simpātiks karaliskais pāris. Runājot par jeb kāda alkoholiskā dzēriena lietošanu, gurdra persona apzinās cik daudz un kāda veida dzērienu lietot. Lietot tā, lai nenonāktu nevēlamās situācijas un cilvēku valodās.
Juhans
8. jūnijā 16:23
Man arī neizsakāmi ļoti garšo minamas godži ogas, arbūzs, seviče (īpašā tehnikā mārinēta zivs) un tabulē salāti, kuŗsu gan vēl neesmu nomēģinājis.
Bauris
8. jūnijā 17:01
Es edu bukstinu piezputru ar speka merki uzdzerot virsu paninas un esmu slaids ka Hugo Diegs .
ups
8. jūnijā 17:09
Vēl zinu, ka hercogienei garšo zosu aknas-foie gras.
!
8. jūnijā 17:21
Kas tā par informatīvo recepti tik vienveidīga un regulāra. It kā citu, daudz vērtīgāku recepšu uz pasaules nebūtu.
hmmm
8. jūnijā 18:22
Resns/tievs nav atkarīgs no diētas, zinātniski pierādīts - viss atkarīgs no ĢENĒTIKAS. Raksts ir labākajā gadījumā ne par ko, sliktākajā - par tumsonību. Un "pati iet pēc pārtikas", kā krievi teiktu - выпендрежь (latviski saukta "zīmēšanās").
Jaa
8. jūnijā 18:25
Viņa tik tieva ja daudz dzertu nogāztos un izgāztos
Legal
8. jūnijā 18:36
Aizmirsāt pierakstīt, ka pamatā visa pārtika, ko viņi ēd, ir bioloģiski audzēta. Pesticīdus lai ēd plebeji.
Un
8. jūnijā 19:00
Kur tad te tā apbrīnojamā disciplīna?
@
8. jūnijā 20:57
Godži ogas ļoti labas-un neaizmirsīsim,ka Uk latvju tautu meitas viņas pako.Tāpēc,kvalitāte dubultā augsta😉
neticu
9. jūnijā 00:10
kur bildīte ar šķīvi, kurā nosauktie produkti?
Zero waste
9. jūnijā 00:46
Njā, no godži ogām gan var diži paēst, nudien humors.
J
9. jūnijā 09:06
Una Ulme-Sila, lai kādas diētas tu ievērotu vai neievērotu, vienmēr paliksi tikai lēta šalava. seviče (īpašā tehnikā marinēta zivs) ——- Ne tikai zivs. Es gatavoju arī astoņkāju un kalmāru seviče. Recepti var atrast jebkurā peruāņu virtuves pavārgrāmatā. Un tabulē pricipā nav salāti. Tas ir kviešu graudu ēdiens no “tajine”.
Selekts
9. jūnijā 16:02
:) Banānus.

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi