Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Elga Gūtmane
10. augustā 12:08
Interesants raksts par aizrautīgu cilvēku. Vietām gan šis tas nelīmējas kopā, vīns, protams, ir pāri visam, bet kā tad tiek kopti 55! zirgi un cūkas, kas arī ir Elīzas atbildībā. Vēl radās jautājums par Master of Wines, ja reiz tas nav nevienam Itālijā, kas ir pasaules vīna ražotāja Nr.1, tad varbūt nemaz tas visiem nav vajadzīgs. Labi, ne man par to spriest, katrā ziņā, Elīza iet savu ceļu un, pretstatā, latvju iedzeltenās preses pašpasludinātajām "vīnzinēm", tiešām ir smalkās vīna pasaules zinātāja. Lai izdodas!
Inese Vitkus
10. augustā 12:53
Paldies par rakstu! Bija ļoti interesanti, izlasīju pilnīgi visu! Lai Elīzai veicas! Kā sauc šos vīnus, vai būs arī Latvijā?
Gunārs Puriņš
10. augustā 12:57
Vīns tas ir nejēdzīgi sadārdzināta žļurga! Vislabākais dzēriens, kas ir radīts saucas- BURBONS! Sākot ar Jack Daniels. Un ja kādam ir ilūzijas par vīnu radīšanas dievišķo dabu, ieteiktu noskatīties zemāk norādīto video par vīna ražošanas virtuvi...https://www.youtube.com/watch?v=hGje6LFGQY0
Arvids Ulme
10. augustā 23:54
Vīns - tas ir skaisti. Tur mīt Saules gari... Tur kur lieto šos jaukos vīnus, nepazīst sirds un asinsvadu slimības, nezin, kas alkoholisms un tos nevajā depresija... Atceļam sausajiem vīniem nodokli un dzīvojam laimīgi!

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi