Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
21 komentārs
Sakārtot:
Zupa
17. maijā 08:30
Skābeņu zupā burkāni nu gan kaut kā neiederas.
4
>
17. maijā 08:57
Ko kasjauniisha zhurnaljuugas tev nestaasta - skaabenes satur skaabenjskaabi. Shamaas NAV veseliigas riishanai. Riisiet shitaadu tradicionaalo skaabenju zupinju - nesuudzieties par to, ka dabuusiet nierakmenjus super tempaa.
13
>
17. maijā 09:26
skaabenju zupinju rijeejus daljeeji glaabj tikai tas ka to hrenju tradicionaali rij tikai pavasarii un nedaudz. Tachu tik un taa skaabeniishu rijeeji, juus tiishaam jaajat sev nieres ar taam savaam skaabeniiteem.
10
skābeņu zupa ir laba
17. maijā 10:14
protams, ielikt podiņā 400 g skābeņu, tas ir varoņdarbs, ja to skābumu var norīt. Bez tam, kas ir - nav zobu, ka cūkgaļa jāgriež gabaliņos? Kā arī, skābeņu zupa ir visgaršīgākā ar žāvētu gaļu. Un tad, skābenes var vārīt arī liellopa buljonā. Un pavisam bez gaļas, ar krējumu un daudz olām.:)) PS. kurš lieto grūbas? Kam tad putraimi?
5
beerdrinkers
17. maijā 10:26
Neba tev, plānprātiņ, būs mācīt, ko citiem ēst. Skābenes ir bagātas ar dzelzi un vitamīniem, pēc ziemas, tieši tas, kas vajadzīgs cilvēka organismam. Nezinu skābeņu iedarbību uz garīgo veselību, bet, pēc ">" murgojuma spriežot, skābeņu nelietošana uzturā, var novest pie plānprātiibas.
3
beerdrinkers
17. maijā 10:34
Skābenes gan nekad neesmu svēris, vienkārši lielajam zupas katlam pielasu paprāvu kuļķenu. Par žāvētu gaļu, jā, kūpinātas cūkas ribiņas riktīgi der. Bet grūbas vai miežu putraimi- tā ir gaumes lieta, var likt vienus vai otrus, man labāk garšo bez.
3
Jozis
17. maijā 12:42
Kur šitādus brīnumus izrok?! Absolūti nejēdzīgas sastāvdaļu proporcijas. Kāds no rakstītājiem ir redzējis, cik daudz ir 400 gramu skābeņu? Kāds pusspainis nesaspiestā veidā. Nebūtu žēl produktu, izvārītu, nofotografētu un parādītu, kas tur sanāk. Bet pēc šīs receptes sanāk grūbu biezputra ar skābenēm un dažiem kartupeļiem. Gaļas garša tajā biezumā un skābumā nebūs manāma. Meklējiet citu recepti!
0
Hahaa
17. maijā 12:45
pissdrinkeriit, nu vot speciaali tu skaabenes driiksti riit cik tik uziet. Par tavaam suuda niereem nevienam ruupe nav.
7
Pie kam
17. maijā 12:48
migrantu ujeblaans pissdrinkeriits tak lieliijaas ka shis tur it kaa medikjis vai kas Vaacijaa esot. Ja shis ir tik debiils, ka nezin par skaabenjskaabes kaitiigumu, tad shamo Vaacijaa mediciinaa tikai par slimniicas apkopeeju nodarbinaat var.
7
???
17. maijā 13:24
Par ko cepiens, lai taču katrs ēd kā grib tās skābenes, kaut pļavā lai dragā iekšā svaigas.
0
beerdrinkers
17. maijā 13:51
Jozi, recepte ir laba, visai klasiska. Nav teikts, cik lielā katlā jāvāra. Ja uz 15 litriem, vārētu būt labi, gaļu gan x2 un kartupeļus x4:) cilvēki, produktu daudzumu lieciet pēc izjūtām, pēc "čuja"- uz aci. Nekad neesmu svēris produktus, kurus zupas grāpii lieku.
4
> ???
17. maijā 15:35
pissdrinkeriitim bija vinja ikdieniskjais debiilums vienkaarshi. Tiek uzrakstiita informaacija ka skaabenjskaabe ir kaitiiga - degjeneraatam pissdrinkeriitim uzreiz shkjiet, ka sham kaads aizliedzot taas skaabenes riit. Nee, pissdrinkeriit, speciaali tu driiksti shamaas riit kaut vezumu. Jo tu aatraak nospraagsi, jo tas buus noderiigaak prieksh cilveeces.
3
Kas par daudz...
17. maijā 15:40
Uz pusotra litra ūdens 300 g grūbu?!
1
pastalaunpavārgramata
17. maijā 18:32
pastallopiem vislabāk pasniegt skābeņu zupu, ja tajā ir nedaudz iemīzts
6
man no viņas
17. maijā 18:35
mīksts vēders. savai sievai neļauju ēst, lai anāl@is neiziet netīri.
5

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi