Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
7 komentāri
Sakārtot:
beerdrinkers
16. aprīlī 13:36
Viss gandrīz pareizi, bet tas kefīrs, 3 litri, gan uz pusi jāsamazina, vai arī jāņem divi gurķi un divas biešu burkas. Un, bez sāls, vēl tējkaroti cukura un šķipsniņu citronskabes vai citrona sulu. Par olām- kamdēļ trīs? Olas aukstajā zupā ierīvē pirms pasniegšanas- katrā šķīvī pa vienai olai, jeb pusolu, kā vēlaties. P.S. prieks, ka nav pieminēti vārīti kartupeļi un sagriezta desa:)
ups
16. aprīlī 15:52
3 litri kefīra pa kefīrainu! pietiks ar 1.5 l . sinepes piešķir labu asumiņu
Lielanna
16. aprīlī 16:49
Proporcijas dīvainas, varbūt drukas kļūda? Te iznāk kefīrs ar nelielu olu un zaļumu un biešu piedevu. Pat krāsa neiznāks klasiskā. Uz šo daudzumu vajadzētu 1 l kefīra, ja bietes stipras un sarkanās un izmanto arī visu marinādi. Un zaļumus vajag vairāk un daudzveidīgākus - visus, kas pieejami! Mmm...
Ivo
16. aprīlī 17:03
Kur etiķis?
Ome
16. aprīlī 17:28
Es etiķi nelieku,citronskābi arī ne.to kartupeli un desu liek akroškai,to vairāk lietuviešu virtuvē.katram savs.manam vīram mazāk ķefīru,pamatā ūdens,krējumu karoti,olu utt.Vēl variants-ķefīrs,zaļumi un vairāk nekā.
Ciniķe
16. aprīlī 19:34
Nu nopietni?!? Viens GARŠ gurķis? Jo? Man, piemēram, patīk tie mazie ar pumpiņām...
Māris
16. aprīlī 23:22
Dižu caureju!

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi