6 komentāri
Sakārtot:
Saprāts
21. aprīlī 11:57
Super, tagad ražotāji pamainīs receptūras, un bērni normāla, dabiska cukura vietā strebs saharīnu, aspartāmu un citus ķīmiskos mēslus... Jau tā maz kurš ražo ar cukuru - būs vēl mazāk. Tas noteikti uzlabos veselību...
0
Bzzzz to sapräts
21. aprīlī 12:43
+++ par komentāru
0
lapsēns
21. aprīlī 14:08
Latvijā cukuru neražo!!!
0
Ha
21. aprīlī 14:46
Normāls normāls.kas ir normāla izvēle?Tā jau katram sava,nevis ko tirgotājs iedomājas.
0
opis82
21. aprīlī 19:22
Igauni laikam nezin,ka Latvijaa sen jau cukuru nerazo.
0
Kaspars
21. aprīlī 21:46
Tāpat Lietuvas LIDL vekalā cukurs ir labbāks un lātāks kā Latvijā !!!!!!!!!!
0

Pievienot komentāru

Komentāru noteikumi